• Zastupstva


  Furuno

  Furuno Electric Co., Ltd. je globalni proizvođač navigacijske i radio-komunikacijske opreme u pomorstvu, sa sjedištem u Japanu, koji posluje u 80-tak zemalja širom svijeta.

  Pozicioniranje na globalnom tržištu počinje 1948. godine kada Furuno prvi u svijetu uspijeva komercijalizirati dubinomjer (fishfinder), čime je uslijedilo novo poglavlje u svjetskoj ribarskoj industriji. Dubinomjeri su uskoro postali nezamjenjivi za profesionalno ribarenje, koje se prije toga zasnivalo na iskustvu i intuiciji ribara.
  ...

  Jotron

  Jotron AS je norveška kompanija koja proizvodi profesionalne komunikacijske sustave za sve vrste plovila i offshore objekata. Njihov osnovni proizvodni program uključuje radio-uređaje prema GMDSS standardima za komunikaciju u nuždi, kao i telekomunikacijske uređaje i sustave za internu komunikaciju iz Phontech programa.
  ...

  Kannad

  Kannad Marine je brand firme McMurdo Ltd., koji je nastao 2009. godine povezivanjem firmi Kannad S.A. iz Francuske i McMurdo Ltd. iz Velike Britanije u grupu Orolia. Proizvodni program obuhvaća radio-plutače (EPIRB), radarske transpondere (SART i AIS SART) i osobne lokatore (PLB).
  ...